Maret, Groepsleider

‘Het is goed als je heel nieuwsgierig bent naar wat mensen drijft’

Bekijk de video van Maret
M/V
Vacatures

Procedure

Solliciteren bij De Forensische Zorgspecialisten verloopt altijd via ons online sollicitatieformulier. Zodra je dit verstuurt, start de sollicitatieprocedure. We hebben vastgelegd wanneer je iets van ons hoort, wat je van de gesprekken kunt verwachten en wat we met je gegevens doen.

Op deze website vind je de actuele vacatures bij De Forensische Zorgspecialisten en de onderdelen ervan: de Waag en de Van der Hoeven Kliniek. Hieronder leggen we uit wat je kunt verwachten als je bij ons solliciteert.

1. Solliciteren

Heb je een vacature gezien die bij je past? Vul dan het online sollicitatieformulier in. Je krijgt altijd een bericht van ontvangst.

2. Reactietermijn

Je hoort binnen enkele weken van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Meestal is dat binnen drie weken. Als er veel op een functie wordt gesolliciteerd, proberen we dat terug te brengen naar twee weken. Word je niet uitgenodigd voor een gesprek, dan bewaren we je gegevens maximaal drie maanden.

3. Sollicitatiegesprekken

De selectieprocedure bestaat uit twee of meer gesprekken. Het eerste gesprek is een oriënterend gesprek, om te toetsen of je beantwoordt aan het functieprofiel. Het tweede of derde gesprek is vaak het afrondende gesprek. Als dat voor de functie belangrijk is, kunnen er meer gesprekken plaatsvinden. De leidinggevende bespreekt de arbeidsvoorwaarden meestal in een apart gesprek.

Waarom wil je graag werken bij De Forensische Zorgspecialisten?

  • Veelzijdige werkplek
  • Uitdagende baan
  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Samenwerken met enthousiaste collega's
  • Uitstekende secundaire voorwaarden
  • Open cultuur