Sara, (Kinder- en Jeugd) Psychiater

‘Wij willen precies weten wat er aan de hand is’

Bekijk de video van Sara
M/V
Vacatures

Leren

Onze visie op opleidingen

Bij De Forensische Zorgspecialisten staan innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel, en hechten we veel belang aan onderzoek en vernieuwing van de forensische zorg. Dat kan alleen als onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en expertise. Daarom vinden we ontwikkeling en groei belangrijk. We verwachten dat je daarbij zelf het voortouw neemt en bieden je goede mogelijkheden om je te ontwikkelen en je kennis op peil te houden en te vergroten.

Stages

Wil jij je bij De Forensische Zorgspecialisten ontplooien tot de zorgprofessional van de toekomst? We bieden HBO- en universitair studenten de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen, en om werkervaring op te doen.

Jouw ontwikkeling

Bij De Forensische Zorgspecialisten ben je zelf verantwoordelijk voor je loopbaan. We verwachten van je dat je actief werkt aan je ontwikkeling en openstaat voor vernieuwing, want vernieuwing van de forensische zorg vormt een belangrijk onderdeel van onze cultuur. Vrijwel dagelijks leer je bij ons daardoor nieuwe vaardigheden of doe je nieuwe kennis op.

De opleidingen die je bij ons kunt volgen

  • GZ psycholoog
  • Psychotherapeut
  • Klinisch psycholoog
  • Forensisch Verpleegkundige

Bekijk ons aanbod