Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Terug naar overzicht

De Forensische Zorgspecialisten

Werken bij ons

Leef. Veilig. Samen. Dat is onze missie. Wij zetten ons in voor een veiligere samenleving door het aanbieden van behandelingen voor mensen die strafbaar gedrag vertonen of op het punt staan te vertonen. Dit doen we door te investeren in onderzoek, diagnostiek, preventie, behandeling en re-integratie.

Onze organisatie

Onze organisatie bestaat uit twee organisatieonderdelen: de Waag en de Van der Hoeven Kliniek. De Waag is een forensische polikliniek met meerdere vestigingen, waar we gespecialiseerde zorg aanbieden voor mensen die grensoverschrijdend of strafbaar gedrag vertonen in combinatie met het hebben van een psychische stoornis.

Binnen de Van der Hoeven Kliniek, centrum voor klinische forensische psychiatrie met drie locaties, leren we patiënten met een tbs-maatregel of een civielrechtelijke maatregel hoe ze op een verantwoordelijke manier kunnen leven.

We geloven in samenwerking

Bij De Forensische Zorgspecialisten geloven we in samenwerking en overleg. Daarbij zijn we voorstander van openheid over onze prestaties. We werken daar zelf hard aan door een heldere registratie, maar nemen ook graag het voortouw in vernieuwingen. Dit doen we bijvoorbeeld door in te zetten op transparantie van de forensische zorgsector en op het delen van best practices.

De Raad van Bestuur en de ondersteunende diensten zetten zich achter de schermen in om het primaire proces van de zorg voor onze patiënten en cliënten zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Om dit voor zowel de Waag als voor de Van der Hoeven Kliniek zo goed mogelijk te doen, zijn deze organisatieonderdelen ondergebracht in De Forensische Zorgspecialisten. Onze ondersteunende diensten bestaan uit de afdelingen:

  • Onderzoek
  • Finance & Control
  • Informatie & Automatisering
  • Service Centrum
  • Communicatie
  • HR

Bij de ondersteunende afdelingen zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe, talentvolle collega’s. Benieuwd naar welke vacatures er op dit moment openstaan? Bekijk dan het vacature-overzicht hieronder.

Vacatures bij De Forensische Zorgspecialisten