Sara, (Kinder- en Jeugd) Psychiater

‘Wij willen precies weten wat er aan de hand is’

Bekijk de video van Sara
M/V
Vacatures

Over ons

Maak kennis met ons

De Forensische Zorgspecialisten levert kennis en diensten in de forensische geestelijke gezondheidszorg (ggz), en forensisch-medische expertise bij vermoedens van kindermishandeling. We werken aan een samenleving waarin iedereen zich goed en veilig voelt. 

Lees meer

Dit is onze missie

Leef. Veilig. Samen. Dat is onze missie. De Forensische Zorgspecialisten biedt oplossingen voor een veiligere samenleving. Dat doen we onder meer door het aanbieden van behandelingen voor mensen met strafbaar gedrag en mensen die een gevaar voor zichzelf of anderen zijn.

Lees meer

Dit is onze cultuur

De Forensische Zorgspecialisten is een open en professionele organisatie, van mensen voor mensen, met een grote onderlinge betrokkenheid. We kennen korte lijnen en hechte teams, en vinden ontwikkeling en groei belangrijk.

Lees meer

Laat je inspireren door onze collega's

De Forensische Zorgspecialisten

We hebben een voorsprong door eigen onderzoek

De Forensische Zorgspecialisten steken veel energie in onderzoek. Zo doen we onderzoek naar de beste risicotaxaties voor onze cliënten en patiënten. En naar de effectiviteit van onze behandelingen. We hebben daarvoor een eigen afdeling onderzoek en werken samen met universiteiten en forensische instellingen.

Bekijk ons eigen onderzoek