Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Sollicitatieproces

Elke dag...

Met het beste team samenwerken

Solliciteren bij De Forensische Zorgspecialisten verloopt altijd via ons online sollicitatieformulier. Zodra je dit verstuurt, start de sollicitatieprocedure. We hebben vastgelegd wanneer je iets van ons hoort, wat je van de gesprekken kunt verwachten en wat we met je gegevens doen.

Op deze website vind je de actuele vacatures bij De Forensische Zorgspecialisten en de onderdelen ervan: de Waag en de Van der Hoeven Kliniek. Hieronder leggen we uit wat je kunt verwachten als je bij ons solliciteert.

1. Solliciteren

Heb je een vacature gezien die bij je past? Vul dan het online sollicitatieformulier in. Je krijgt altijd een bericht van ontvangst. Geïnteresseerd in onze organisatie, maar zie je niet direct een vacature die bij je past, meld je dan aan voor de jobalert.

2. Reactietermijn

Je hoort binnen enkele weken van ons of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Ben je benieuwd naar de status van je sollicitatie, bel dan gerust! Je kunt contact opnemen met de contactpersoon genoemd in de vacature of met de afdeling HR.

De reactietermijn kan verschillen per vacature. Dit hangt onder andere af van de populariteit van de functie.

3. Sollicitatiegesprekken

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee of meer gesprekken. In het eerste (kennismakings)gesprek is er ruimte om van beide kanten te kijken of er een juiste match is met de functie en de organisatie. We vinden het namelijk erg belangrijk om te kijken waar jij het best tot je recht komt.

Als het voor de functie belangrijk is, kunnen er meer gesprekken plaatsvinden. In het eerste gesprek wordt hier aandacht aan besteed. Het tweede of derde gesprek is vaak het afrondende gesprek. Hierin worden ook de arbeidsvoorwaarden besproken.

Open sollicitatie

Spreekt het werken bij de Waag, de Van der Hoeven Kliniek of De Forensische Zorgspecialisten je aan, maar staat er op dit moment geen vacature open op jouw vakgebied, stuur dan een open sollicitatie.

We zijn altijd geïnteresseerd in BIG-geregistreerde zorgprofessionals, denk aan
GZ-psychologen, klinisch psychologen, psychotherapeuten, systeemtherapeuten, verpleegkundigen en psychiaters.

Solliciteer nu

Alle actuele vacatures worden op deze website gepubliceerd. Je kunt ons ook volgen via LinkedIn, Facebook, Instagram en/of Twitter. Naast interessante artikelen en ontwikkelingen, plaatsen we hier ook regelmatig vacatures en ben je er zeker van dat je niets mist!