Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Sollicitatieproces

Een overzichtelijk proces

Bij De Forensische Zorgspecialisten begrijpen we dat solliciteren best spannend is. Daarom is ons sollicitatieproces zo overzichtelijk mogelijk. 

1. Solliciteren

Heb je een vacature gezien bij De Forensische Zorgspecialisten waar je enthousiast over bent? Solliciteer direct of neem voor aanvullende informatie contact op met de contactpersoon in de vacature. Na je sollicitatie ontvang je altijd een bericht van ontvangst. 

Geïnteresseerd in onze organisatie, maar staat er op dit moment geen vacature open die bij jou past? Meld je dan aan voor de job alert.

2. Reactie

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken! Je ontvangt zo snel mogelijk terugkoppeling van de vacaturehouder over jouw sollicitatie. 

Ben je al eerder benieuwd naar de status van jouw sollicitatie? Neem dan gerust contact op met de contactpersoon in de vacature of met de afdeling HR.

3. Sollicitatiegesprekken

Tijdens een of meerdere sollicitatiegesprekken maken we op een gelijkwaardige manier met elkaar kennis. We onderzoeken of er een match is tussen jou, de functie en De Forensische Zorgspecialisten. Wij vinden het namelijk belangrijk om te kijken waar jij het best tot je recht komt. 

Open sollicitatie of eerst een kopje koffie?

Spreekt het werken bij de Waag, de Van der Hoeven Kliniek of De Forensische Zorgspecialisten je aan, maar staat er op dit moment geen passende vacature voor jou open? Stuur dan een open sollicitatie. 

Of kom vrijblijvend een kopje koffie drinken. Je leert je toekomstige werkplek dan alvast beter kennen voordat je solliciteert. 

We zijn altijd geïnteresseerd in zorgprofessionals zoals sociotherapeuten, GZ-psychologen, klinisch psychologen, verpleegkundigen en psychiaters.

Solliciteer nu  Kopje koffie

Volg De Forensische Zorgspecialisten op LinkedIn, Facebook, Instagram, X of YouTube voor de laatste ontwikkelingen en interessante artikelen. Ook delen we hier geregeld vacatures. Zo ben je er zeker van dat je niets mist!