Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Terug naar overzicht

Van der Hoeven Kliniek

Werken bij ons

Veiligheid creëer je met elkaar. Dat is de reden waarom we binnen de Van der Hoeven Kliniek samen met onze patiënten verantwoordelijk zijn voor een veilig behandelklimaat. Onze behandelingen richten zich op het verminderen van risico’s, waarbij een veilige terugkeer in de samenleving het uiteindelijk doel van onze behandelingen is.

De Van der Hoeven Kliniek is een centrum voor klinische forensische psychiatrie, waar we patiënten met een tbs-maatregel of een civielrechtelijke maatregel leren hoe ze op een verantwoordelijke manier kunnen leven. Dit doen we door de behandelingen te richten op het verminderen van de kans op terugval van patiënten.

Van der Hoeven Kliniek

Onze patiënten wonen gezamenlijk in leefgroepen. In deze groepen bepalen vooral zij de sfeer, en zijn zij gezamenlijk verantwoordelijk voor de huishoudelijke taken. Op deze leefgroepen worden de patiënten ondersteund door onze behandelteams. Deze teams bestaan onder andere uit de forensische netwerkgebeleider, hoofd behandeling en groepsleiders.

Gedurende het verblijf van de patiënten in de Van der Hoeven Kliniek, werken we samen met hen aan de behandeling. Het inschatten en verminderen van risicogedrag is hierbij belangrijk en doen wij met verschillende disciplines zoals werkmeesters, docenten, groepsleiders, psychiaters en psychotherapeuten.

De Van der Hoeven Kliniek heeft drie locaties:

  • Willem Dreeslaan in Utrecht
  • Oudlaan in Utrecht (de Wierde)
  • Utrechtseweg in Amersfoort (de Voorde)

Bij de Van der Hoeven Kliniek zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe, talentvolle collega’s. Benieuwd naar welke vacatures er op dit moment openstaan? Bekijk dan het vacature-overzicht hieronder.

Vacatures bij de Van der Hoeven Kliniek