Marije, GZ-Psycholoog Zorglijn Jeugd

‘Er is hier een mooie balans tussen professionele en persoonlijke betrokkenheid’

Bekijk de video van Marije
M/V
Vacatures

Wat kan De Forensische Zorgspecialisten jou bieden?

Werken bij De Forensische Zorgspecialisten is werken aan een veiliger samenleving. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende werkomgeving in een toonaangevende organisatie, met een collegiale, open sfeer en goede mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Kwaliteit en innovatie

Je werkt bij ons in een professionele werkomgeving, met collega's die veel kennis en expertise in huis hebben. Onderzoek en vernieuwing zijn belangrijke factoren in je werk.

Samenwerking

Je werkt veel en nauw samen met collega's en mensen buiten de organisatie, zoals externe partijen die bij een behandeling of diagnose betrokken zijn. De sfeer is collegiaal, hecht en open, de medewerkerstevredenheid hoog.

Ontwikkeling

Bij De Forensische Zorgspecialisten krijg je de kans om door te groeien en je te ontwikkelen. Je kunt intern en extern opleidingen en trainingen volgen, afhankelijk van je functie en mogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao voor de geestelijke gezondheidszorg (cao-ggz). We kennen een pensioenregeling en een eindejaarsuitkering. Bovendien kun je profiteren van collectiviteitskorting op (zorg)verzekeringen.